Dormitoris

El dormitori: ¡continua somiant!

Espai íntim per excel·lència, el dormitori ha d’oferir-te tranquil·litat i confort. La qual cosa, per descomptat, no impedeix l’originalitat. Al cap i a la fi, tots tenim una idea clara de com hauria de ser el dormitori dels nostres somnis. T’oferim una gamma completa d’habitacions -per a adults i nens- que satisfarà plenament els teus desitjos. I tot això al millor preu

Dormitori complet

L’harmonia d’un dormitori és essencial. Per això, comprar un dormitori complet sol ser la millor solució: no pots equivocar-te amb els teus gustos, i pots estar segur que viuràs (¡i dormiràs!) en un entorn que s’adapta al teu estil. Navega pel nostre catàleg en línia i descobreix un dormitori que s’adapti al teu gust en tots els sentits.

Com vulguis…

¿Prefereixes triar tu mateix els armaris, el tipus de llit o les tauletes de nit? ¿Un llit amb somier d’estil americà, per exemple? ¿O un vestidor amb molt d’espai d’emmagatzematge ben dissenyat? Tenim moltes idees. ¡L’elecció és teva!

Dormitori dels nens

¡Així és! A la nostra botiga de mobles, no sols tenim dormitoris per a adults: els més petits també poden triar «el seu» dormitori infantil. ¿Rosa per a la nena o blava per al nen? ¿Amb un escriptori o amb molt d’espai per a jugar per més temps? ¿Amb un llit supletori per als amics? Tenim una àmplia gamma de dissenys de dormitoris que creixen i canvien amb els teus fills.

¿I els petits? ¡També! T’oferim moltes idees per als dormitoris dels bebès que són tan creatives com evolucionen amb el temps. ¡Que tinguis dolços somnis!

Trobi el dormitori dels seus somnis. Mobles de qualitat i disseny pensats per a tu.

Catàleg de dormitoris